Ga naar de inhoud

Complexmonitor

interactief instrument voor assetmanagement woningcorporaties

achtergrond rekenmodel

Doel instrument

De complexmonitor is een interactief hulpmiddel dat kerngegevens uit de primaire systemen van woningcorporaties omzet in handzame overzichten op complexniveau. Op verschillende niveaus (strategisch, tactisch en operationeel) ondersteunt het uw organisatie.

Het programma zorgt ervoor dat alle corporatiemedewerkers de beschikking hebben over de relevante informatie. In het logboek kan een ieder zijn of haar informatie over een complex invoeren. De monitor wordt daardoor hét centrale systeem binnen uw organisatie. Het vormt daarmee de basis voor het formuleren en monitoren van beheer- en onderhoudsplannen voor de individuele complexen.

De complexmonitor is in beginsel ontwikkeld voor Woonforte uit Alphen aan den Rijn en Rijnhart Wonen uit Leiderdorp.

complexmonitor
SCHERMAFBEELDINGEN

Beelden complexmonitor

Beschrijvingmodel?

Het model is in Excel/Vba ontwikkeld en maakt gebruik van kerngegevens uit de primaire systemen van de corporatie om per complex diverse gegevens te presenteren. Het gaat daarbij om gegevens over onder andere:

  • aantallen en typen vhe’s
  • huurprijzen
  • kwaliteit
  • verhuur
  • meerjarenonderhoudsplannen
  • financiën
Logboek

Daarnaast is in het logboek in het model ruimte voor alle medewerkers van de corporatie om opmerkingen toe te voegen. Daardoor wordt de complexmonitor binnen de organisatie dé bron om gegevens te raadplegen.

Video

CONTACT

IS UW INTERESSE GEWEKT?