Ga naar de inhoud

OVER rekenen rondom wonen

Wat doe ik?

Rekenen rondom Wonen analyseert, rekent, modelleert, rapporteert over ‘wonen’. De resultaten van dat rekenwerk kunnen u helpen uw beleidsbeslissingen beter onderbouwd te nemen.

Ook kan ik in tijdelijke opdracht uw organisatie ondersteunen.

Met Rekenen rondom Wonen richt ik mij in principe op iedereen die met de rekenkundige of financiële kant van ‘wonen‘ te maken heeft. De vragen die mij in de afgelopen jaren zijn gesteld, waren dan ook heel gevarieerd. Van het verzoek om interim ondersteuning van een woningcorporatie tot het verzoek van een particulier om advies over de hoogte van de huur bij een verhuizing.

Met Rekenen rondom Wonen combineer ik mijn voorliefde voor getallen, mijn kennis van de woningmarkt en de sociale volkshuisvesting in het bijzonder.

Tenslotte -niet onbelangrijk- maak ik graag rekenmodellen die informatie slim combineren en rangschikken, ingewikkelde berekeningen uitvoeren en de resultaten zo eenvoudig mogelijk presenteren.

HOE?

Een duurzame relatie  met opdrachtgevers vind ik belangrijk. Ik bied dan ook graag net iets meer dan wat is afgesproken. En ik ben er van overtuigd dat we daardoor uiteindelijk samen tot de beste resultaten komen.

Plezier in het vak is daarbij natuurlijk een voorwaarde. Rekenen, bouwen en net zo lang puzzelen tot alle stukjes op hun plek vallen doe ik het liefst.