Ga naar de inhoud

AANBEVELINGEN

Voormalig Programmaregisseur ketensamenwerking bij Oosterpoort

“Jeroen heeft Oosterpoort geholpen met het ontwikkelen van een tool om het 15-jarige verduurzamingsprogramma te maken. Dat heeft hij geweldig gedaan. We hebben het hem daarbij met al onze specifieke wensen behoorlijk moeilijk gemaakt, maar Jeroen kwam er altijd uit. Hij heeft niet alleen een mooie tool bedacht, maar ook een goed bruikbare handleiding voor toekomstig gebruik. Jeroen heeft de perfecte match van ICT-kennis en kennis van wat een corporatie nodig heeft.”

Directeur De Variabele

“Jeroen heeft voor De Variabele het SMILE rekenmodel ontwikkeld. Het was voor mij als projectleider verrassend en verfrissend hoe snel Jeroen de kern van het SMILE model vorm wist te geven. Er zijn twee kleine aanpassingen nodig geweest om van het concept tot de definitieve versie te komen.

Jeroen was in staat om binnen twee maanden het eerste concept aan ons te leveren. Na een test periode van 2 maanden heeft Jeroen de door ons gewenste aanpassingen direct doorgevoerd. Er werd door Jeroen vooraf een offerte gemaakt voor de ontwikkeling van dit model, daar is geen wijziging in gekomen.”

Senior Gebiedseconoom bij AM

“Jeroen heeft er in een langlopend proces voor gezorgd dat de doorontwikkeling van het (complexe) vastgoed-rekenmodel van AM/BAM op een professionele en consistente manier is uitgevoerd. Het is voor BAM een bedrijfskritisch besluitvormingsmodel, waar grote waarde aan gehecht wordt. Bij Jeroen voelde het in goede handen.
De unieke kracht van Jeroen lag in dit proces in zijn grote kennis en kunde van Excel / VBA in combinatie met zijn ervaring met en vaardigheid in Vastgoed rekenen. Hierdoor konden vragen uit de organisatie snel omgezet worden in oplossingen in het rekenmodel.
Verder dient nog benadrukt te worden dat Jeroen altijd zeer snel en adequaat op vragen reageerde en zeer punctueel is met de afspraken die gemaakt werden. Ik heb de samenwerking als bijzonder prettig ervaren en zal zeker nog vaker een beroep op Jeroen doen in de toekomst.”

Voormalig Adviseur Maatschappelijk Ondernemen bij Atrivé, Utrecht

“Met Jeroen Neele is het goed samenwerken in complexe processen en in het creëren van toegankelijke instrumenten die eigenlijk best ingewikkeld zijn. In opdracht van Aedes ontwikkelden we samen met Derk Windhausen en Jeroen de TRIAS Legitimatiecheck. Zonder Jeroen, zijn expertise en betrokkenheid, was dat instrument nooi

Voormalig Senior adviseur strategie en markt Rijnhart Wonen, Leiderdorp

“Met Jeroen hebben we op een effectieve manier ons sturingsidee omgezet in een concrete, voor iedereen bruikbare tool. Een uitstekende en plezierige samenwerking.”

Voormalig Manager Financiën & ICT GoedeStede, Almere

“Bij het waarderen van de activa op bedrijfswaarde heb ik in 2014 en 2015 gebruik gemaakt van de diensten van Jeroen. Dit is mij zeer goed bevallen. Kundig, snel in het reageren en conform afspraak leveren.
Bedankt voor de samenwerking!”

Voormalig Partner RIGO Research en Advies, Amsterdam

Ik heb jarenlang met veel plezier met Jeroen samengewerkt.
Hij is zeer toegewijd, kan complexe rekenmodellen in elkaar zetten en gebruiken, verfijnen en bruikbaar maken voor klanten. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen bouwen, economie en het gebruik en beheer van gebouwen.

Controller Woonforte, Alphen aan den Rijn

“Jeroen Neele is een zeer betrokken en vakkundig teamlid dat kan putten uit een jarenlange ervaring op een breed vakgebied. Echt een toegevoegde waarde voor de organisatie.”

Manager Strategie Woonforte, Alphen aan den Rijn

“Jeroen heeft een mooie tool ontwikkeld voor de complexplannen van wonenCentraal. Jeroen is een conceptueel denker en sterk in het analyseren van en verbanden leggen tussen veel data. Hij is initiatiefrijk, resultaatgericht en doet graag een extra stap als dat nodig is. Tot slot is het prettig samenwerken met Jeroen.”