Ga naar de inhoud

Circufair investeren

brengt de strategisch en technisch meest effectieve en rendabele scenario´s voor verduurzaming in kaart

achtergrond rekenmodel

Doel instrument

Circufair Investeren is ontwikkeld om stapsgewijs zowel strategisch als technisch de meest effectieve en rendabele scenario´s voor verduurzaming in kaart te brengen. Hierbij zetten we het beschikbare budget en de juiste kennis en kunde op het juiste moment en de juiste manier in. Verduurzaming vraagt de komende jaren veel van onze investeringen en capaciteit. Om inzichtelijk te maken hoe we deze resources zo effectief mogelijk kunnen inzetten, knipten we het oriëntatie- en beslisproces op in duidelijke en concrete, handzame stappen.
Het helpt u daarmee door u de juiste essentiële inzichten aan te reiken.

SCHERMAFBEELDINGEN

Beelden Circufair investeren

Aanleiding

In opdracht van De Variabele en KlokGroep heb ik het rekenmodel Circufair investeren ontwikkeld. Het stappenplan in het model maakt direct inzichtelijk of en welke verduurzaming past bij de strategie voor uw buurt, wijk of stad.
Het is meteen duidelijk hoe de investeringen in verduurzaming zich verhouden tot de rendementen / opbrengsten. Niet alleen voor de verhuurder, maar ook voor de bewoners en voor het milieu.

Download Circufair investeren

Kijk hier het webinar over dit onderwerp van 20 mei 2021 terug.

Of bekijk hier de website Ctrl2050 die door onder andere De Variabele is opgezet voor “een denk- en werkproces dat voor maar liefst 40% van de corporatiewoningen geschikt is. En naadloos aansluit bij de huidige werkwijze tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Een totaalpakket van organisatie, communicatie, isolatie en installatie waarmee u in één keer de stap naar gasloos maakt.”  

IS UW INTERESSE GEWEKT?